-
Maślanka Naturalna MRĄGOWSKA 1L
MAŚLANKA MRĄGOWSKA 1L. Maślanka jest fermentowanym napojem mlecznym oraz produktem ubocznym przy wytwarzaniu masła. Maślanka naturalna zawiera w swoim składzie kwas mlekowy oraz bakterie fermentacji mlekowej, które pozytywnie wpływają na florę jelitową. Maślanka to też dobre źródło wapnia i lecytyny. Jest napojem lekkostrawnym i zawierającym niewielka ilość kalorii. Napój ten polecany jest ze względu na działanie odkwaszające organizmu.
Wysyłka w ciągu | 1 DZIEŃ (z wyłączeniem niedziel) |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Średnia dostępność 32 szt. |
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Min.zamówienie 100zł. Dostawa pod drzwi!
Zostaw telefon |
Maślanka jest fermentowanym napojem mlecznym oraz produktem ubocznym przy wytwarzaniu masła. Maślanka naturalna zawiera w swoim składzie kwas mlekowy oraz bakterie fermentacji mlekowej, które pozytywnie wpływają na florę jelitową. Maślanka to też dobre źródło wapnia i lecytyny. Jest napojem lekkostrawnym i zawierającym niewielka ilość kalorii. Napój ten polecany jest ze względu na działanie odkwaszające organizmu.
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C/Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin
Maślanka naturalna, żywe kultury bakterii
- Producenci