- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
					
					- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
- 
              
Maślanka Naturalna MRĄGOWSKA 1L
 
                
              MAŚLANKA MRĄGOWSKA 1L. Maślanka jest fermentowanym napojem mlecznym oraz produktem ubocznym przy wytwarzaniu masła. Maślanka naturalna zawiera w swoim składzie kwas mlekowy oraz bakterie fermentacji mlekowej, które pozytywnie wpływają na florę jelitową. Maślanka to też dobre źródło wapnia i lecytyny. Jest napojem lekkostrawnym i zawierającym niewielka ilość kalorii. Napój ten polecany jest ze względu na działanie odkwaszające organizmu.
| Wysyłka w ciągu | 1 DZIEŃ (z wyłączeniem niedziel) | 
| Cena przesyłki | 0 | 
| Dostępność | 
            
                
                  Średnia dostępność
                
                 | 
        
| Waga | 1 kg | 
| Kod kreskowy | |
| EAN | 
Min.zamówienie 100zł. Dostawa pod drzwi!
| Zostaw telefon | 
Maślanka jest fermentowanym napojem mlecznym oraz produktem ubocznym przy wytwarzaniu masła. Maślanka naturalna zawiera w swoim składzie kwas mlekowy oraz bakterie fermentacji mlekowej, które pozytywnie wpływają na florę jelitową. Maślanka to też dobre źródło wapnia i lecytyny. Jest napojem lekkostrawnym i zawierającym niewielka ilość kalorii. Napój ten polecany jest ze względu na działanie odkwaszające organizmu.
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C/Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin
Maślanka naturalna, żywe kultury bakterii
- Producenci
 
