- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    
					
					0,00 zł
    
    0
  
    - 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
          Do bezpłatnej dostawy brakuje
          -,--
        
        
          
          Darmowa dostawa!
        
        
        Suma 
        0,00 zł
        
      
            
        Cena uwzględnia rabaty
      
    - 
              
Miód gryczany 370g
 
                
              
            Symbol:
              
            
        
      Miód gryczany 370g ( 57,27zł/kg )
                          
                          
        
            21.19
        
        
                
        
        
        
      
        
      
            
          | Wysyłka w ciągu | 1 DZIEŃ (z wyłączeniem niedziel) | 
| Cena przesyłki | 0 | 
| Dostępność | 
            
                
                  Duża dostępność
                
                 | 
        
| Waga | 0.37 kg | 
| Kod kreskowy | |
| EAN | 
Min.zamówienie 100zł. Dostawa pod drzwi!
| Zostaw telefon | 
 Charakterystyczny wygląd miodu gryczanego pozwala go w łatwy sposób odróżnić od innych rodzajów miodu. Ma ciemny kolor mocnej herbaty. Przechowywany przez dłuższy czas w miejscu, w którym jest możliwy dostęp światła, zmienia barwę z ciemnobrunatnej do prawie czarnej. Jest więc uważany za najciemniejszy ze wszystkich miodów. Oprócz tego rozpoznać go można po intensywnym zapachu biało-różowych kwiatów gryki. Miód gryczany po skrystalizowaniu tworzy grube i twarde kryształy. W smaku jest ostry, słodki i lekko piekący, dlatego nie zawsze odpowiada on dzieciom. Zawiera ponad 50% fruktozy i aż 46% glukozy.
    Krystalizacja miodu, to naturalny proces.
                              Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
                          
                      - Producenci
 
