-
Pieczarka Portobello 1 KG
Grzyby portobello to tak naprawdę nieco odmieniona, dobrze znana w Polsce pieczarka. Różnice między nią a portobello tkwią głównie w kolorze i wielkości. Pieczarka portobello jest nieco większa i bardziej mięsista. W przeciwieństwie do bielutkiej pieczarki ma mocno „pobrudzony”, czyli znacznie ciemniejszy kapelusz. Smakosze, którzy wykorzystują portobello w kuchni, zachwalają zdolność grzybka do pochłaniania aromatów i ciekawszy smak od tego, którym pochwalić się mogą jego bielsze kuzynki, czyli znane wszystkim pieczarki.
Wysyłka w ciągu | 2 dni robocze |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Średnia dostępność 50 szt. |
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
Min.zamówienie 100zł. Dostawa pod drzwi!
Zostaw telefon |
Grzyby portobello to tak naprawdę nieco odmieniona, dobrze znana w Polsce pieczarka. Różnice między nią a portobello tkwią głównie w kolorze i wielkości.
Pieczarka portobello jest nieco większa i bardziej mięsista. W przeciwieństwie do bielutkiej pieczarki ma mocno „pobrudzony”, czyli znacznie ciemniejszy kapelusz. Smakosze, którzy wykorzystują portobello w kuchni, zachwalają zdolność grzybka do pochłaniania aromatów i ciekawszy smak od tego, którym pochwalić się mogą jego bielsze kuzynki, czyli znane wszystkim pieczarki.
- Producenci