• Pieczarka Portobello 1 KG

Grzyby portobello to tak naprawdę nieco odmieniona, dobrze znana w Polsce pieczarka. Różnice między nią a portobello tkwią głównie w kolorze i wielkości. Pieczarka portobello jest nieco większa i bardziej mięsista. W przeciwieństwie do bielutkiej pieczarki ma mocno „pobrudzony”, czyli znacznie ciemniejszy kapelusz. Smakosze, którzy wykorzystują portobello w kuchni, zachwalają zdolność grzybka do pochłaniania aromatów i ciekawszy smak od tego, którym pochwalić się mogą jego bielsze kuzynki, czyli znane wszystkim pieczarki.

26.49
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 2 dni robocze
Cena przesyłki 0
Płatność przy odbiorze 0
Odbiór osobisty 0
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1 kg

Min.zamówienie 100zł. Dostawa pod drzwi!

Zostaw telefon

Grzyby portobello to tak naprawdę nieco odmieniona, dobrze znana w Polsce pieczarka. Różnice między nią a portobello tkwią głównie w kolorze i wielkości.

Pieczarka portobello jest nieco większa i bardziej mięsista. W przeciwieństwie do bielutkiej pieczarki ma mocno „pobrudzony”, czyli znacznie ciemniejszy kapelusz. Smakosze, którzy wykorzystują portobello w kuchni, zachwalają zdolność grzybka do pochłaniania aromatów i ciekawszy smak od tego, którym pochwalić się mogą jego bielsze kuzynki, czyli znane wszystkim pieczarki.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie